Anmeldelser

GoBabyGo – test af kravletøj

Da Hugo for nylig begyndte at vise tegn på, at han gerne ville op på knæ, kom jeg i tanke om noget kravletøj, som min veninde havde fortalt mig om. Gobabygo hedder firmaet bag. Gad vide om det virkede. Jeg kontaktede dem og spurgte, om jeg måtte teste deres produkter på min tykke baby. Nu har Hugo brugt sine skridsikre strømpebukser og knæbeskyttere i et stykke tid – og jeg kan slet ikke forstå, at jeg var i tvivl om hvorvidt det virkede. For selvfølgelig virker det!

 

Test af GoBabyGo

Vi har de sidste 14 dage testet Go Baby Go-serien for Babyview.dk, og vi er begejstrede. Selve produkterne er i en lækker kraftig kvalitet, så produktet er modstandsdygtigt overfor møven og kravlen, for slidte det bliver de, når barnet er igang med at øve sig på at kravle....

 

Kralvestrømpebukser fra GoBabyGo

Vi (min datter på 7 mdr. og jeg) har nu i en måneds tid haft fornøjelsen af at teste blandt andet kravlestrømpebukser fra GoBabyGo, som er produkter, der er lavet til at hjælpe baby motorisk – nærmere betegnet med at styrke bevægelsen, modet og mobiliteten. Og vi må sige, at vi er meget positive omkring produkterne.

 

Klar til kravl: GoBabyGo

GoBabyGo’s produkter er udviklet med henblik på at styrke børns motorik, og faktisk har de på deres hjemmeside en helt masse øvelser til børn i forskellige alderstrin fra 0-12 måneder. Der er også videoer, som viser øvelserne. Jeg har ofte efterspurgt og søgt efter lignende guides på nettet, og jeg er faktisk ærgelig over, at jeg ikke faldt over GoBabyGo’s hjemmeside tidligere i Elliots liv. Så hvis I søger inspiration til lege og øvelser med de små, så synes jeg helt sikkert I skal kigge ind forbi GoBabyGo.dk

 

Camillas fafhionlab: GoBabyGo

Kender i GoBabyGo? Jeg gjorde ikke før jeg for lidt tid siden blev spurgt om jeg havde lyst til at teste lidt produkter af på baby C – og nu er vi faktisk det man kalder lettere afhængige af de yderst skønne produkter som styrker barnets motorik.

 

GoBabyGo – Skridsikkert kravletøj

Vi har testet skridsikre kravlestrømper, kravlestømpebukser, skridsikre knæbeskyttere og kravleleggins, fra GoBabyGo.