Det siger brugerne

Danielle Elisabeth Spogárd"Hej Fie / GoBabyGo Så har Vilma prøvet de forskellige ting produkter vi bestilte - og de har levet et hårdt liv i vaskemaskinen!! Jeg er virkelig imponeret over jeres kvalitet. Den er i top. Særligt er jeg begejstret over at strømpebukser og leggings ikke bliver stive eller fnulrede. De holder hele vejen igennem. Så det vil jeg helt sikkert anbefale til andre samt bruge fremover. Meget lækkert."

Biana Friis: "Den bedste opfindelse til de små. Min lille Aviaja elsker sine knæbeskyttere som gør at mor her slapper lidt mere af når hun kravler op af ting i et forsøg på at komme op at stå."

Jacqueline Sheehy: "Vi bestilte strømpebukser, strømper og knæstrømperne. -Allerede efter to dage havde vi dem i postkassen, smukt pakket ind og med en dejlig hilsen på kortet.:) Vores datter gled rundt på vores glatte trægulv, men nu kravler hun rundt ved hjælp af de skønne produkter herfra! Hun er blevet så modig efter at have fået dem på! Så det har været en god gave at give til hende og os selv".

Sara Richardo Sundgaard:"Rigtig lækre produkter til den aktive baby/tumling. Rigtig god pasform, og bløde stoffer, der gør det lækkert at have på. De skridsikre belægninger på både knæ, tå og under foden er virkelig godt når man som jeg har en dreng der vil det hele på en gang :-)"

Tina Grønbech Tausen:"Super kvalitet og fantastisk service! Kan varmt anbefale jeres produkter."

Christina Jensen:"Mine drenge elsker det, perfekt når man kryber men gerne vil kravle".