Historien om GoBabyGo

Velkommen til GoBabyGo.dk, mit navn er Fie Aspöck Jonsen og jeg er ejer af GoBabyGo.

Jeg grundlagde GoBabyGo i 2013, fordi jeg manglede produkter på markedet, der kunne forbedre motorikken for min søn Emil, der blev født to måneder for tidligt efter en voldsom svangerskabsforgiftning. Ved fødslen vejede Emil kun 1400 gram, og selvom han hurtigt indhentede sine mål, havde han store problemer med at lære at kravle, fordi han rent motorisk ikke var den store sværvægtsbokser.

Jeg læste alt hvad der fandtes om emnet og opsøgte motorikeksperter og børnefysioterapeuter. De var enige om, at alle børn kommer op at kravle, stå og gå, men at det er kvaliteten i det, der er interessant. Det hele handler om at give barnet de bedste forudsætninger for at indtage verdenen fra start. Med dén viden i bagagen, og med drømmen om at skabe en serie af tøj, der kunne forbedre motorikken for børn som Emil, gik jeg så småt i gang med at udvikle på de 4 produkter, der i dag udgør GoBabyGo’s kravle serie.

Vores vision

Visionen bag GoBabyGo er at udvikle produkter der kan forbedre børns motorik, sprog og indlæring. Vi tror på, at de fleste børn, for tidligt fødte eller ej, kan have gavn af ekstra hjælp og støtte i det daglige, og vi arbejder derfor benhårdt på at skabe unikke produkter, der inspirer til leg, aktivitet og samvær.

Vores produktion

GoBabyGo’s kravle serie designes i Danmark, produceres på vores fabrik i Lithauen, og er naturligvis Oeko-Tex Standard 100 certificeret. Det er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler, og betyder, at vores produkter testes for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Desuden testes produkternes PH-værdi, så vi sikrer den rette PH-værdi til vores børns sarte hud.

Send meget gerne feedback eller spørgsmål til min mail: info@gobabygo.dk